Συνταγές με
Οδηγιες ψησιματος
ΦOYρνος (Πανω κAτω και αEρας)
Θερμοκρασία 180C
Χρόνος 18min
ΠλAκα – ΤηγAνι
Θερμοκρασία Μεσαία προς δυνατή
Χρόνος 8min με συχνό γύρισμα
ΦριτEζα
Θερμοκρασία 160C
Χρόνος 4min
ΚυκλοθερμικOς φοYρνος
Θερμοκρασία 170C
Χρόνος 18min
Υγρασία 20% RH
Προτασεις / Συνταγες
Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε τους αγαπημένους σας
συνδυασμούς. Τα υπέροχα φυτικά μας κεφτεδάκια δεν θέτουν περιορισμούς
στην δημιουργικότητα σας. Καταναλώστε ζεστά.
Vegan κεφτεδάκια (5) / πατάτα τηγανητή / plant based cheddar λιωμένο.
Τηγανίζουμε ή ψηνουμε στο φούρνο τα κεφτεδάκια , τηγανίζουμε τις πατάτες
αλατίζουμε και προσθέτουμε ψιλοκομμένο θυμάρι . Συνοδεύουμε με
λιωμένο plant based cheddar.
Πίτα / vegan κεφτεδάκια (6)/σάλτσα τομάτας /γιαούρτι φυτικό έδεσμα
σκόρδο/Μαϊντανό – δυόσμο /καραμελωμέ νο κρεμμύδι. Τηγανίζουμε τα
κεφτεδάκια , και ζεσταίνουμε τις πίτες του γύρου τις σε ένα τηγάνι. Βάζουμε
πρώτα τη σάλτσα τομάτας , λίγα καραμελωμένα κρεμμύδια από πάνω , τη
πίτα κομμένη στη μέση τη χρησιμοποιούμε ως διαχωριστικό ανα δύο
κεφτεδάκια. Βάζουμε στο γιαούρτι λίγο αλάτι, σκόρδο και ξύσμα λεμονιού.
Διακοσμούμε με φύλλα μαιδανού και δυόσμου.
Πέννες / vegan κεφτεδάκια (4)/ σάλτσα τομάτας /βασιλικός
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια και
στη συνέχεια τα βάζουμε να ζεσταθούν μέσα στη σάλτσα τομάτας της
αρεσκείας μας. Τοποθετούμε τα κεφτεδάκια πάνω στις πέννες. Στάζουμε λίγο
ελαιόλαδο και βασιλικό για ντεκόρ.